В САЩ е  арестуван предполагаемият извършител на убийството на рапъра

...
В САЩ е  арестуван предполагаемият извършител на убийството на рапъра
Коментари Харесай

След 27 години: Арестуваха предполагаемия убиец на рапъра Тупак

В Съединени американски щати е  задържан хипотетичният причинител на убийството на рапъра Тупак Шакур преди 27 години. Легендарният реализатор беше убит в автомобила си в Лас Вегас от друга преминаваща кола и умря в болница.

Задържаният е Eдуин Дейвис, някогашен предводител на тайфа, прочут като Кийф Иди, на който към този момент е повдигнато обвиняване в ликвидиране.

Днес Дейвис е на 60 годишна възраст и от дълго време е признал, че е пътувал в колата, от която е стреляно по Тупак. В същото време обаче в книга, издадена преди 4 години, той твърди, че се е намирал на предната седалка, а изстрелите са били създадени от човек, седящ на задната. Прокуратурата обаче е разгледала нови елементи от следствието, станали известни през миналото лято и смята, че точно Дейвис е причинителят.

Малко преди да бъде погубен, то отново беше отпразнувано с Майк Тайсън успеха на боксьора в мач от тежка категория при експертите играят същата вечер в Лас Вегас. Рапърът беше на 25 години и приживе завоюва редица музикални награди. През 2017 година Тупак беше признат посмъртно в залата на славата на рокендрола.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР